Massages

Mensen voelen vaak pas enorme stress als zij zich proberen te ontspannen. Na een ontspannende voetreflexbehandeling kan men zich vaak erg moe voelen als resultaat hiervan. Deze positieve reactie verdwijnt na een korte tijd. Wat resulteert is een energieker en vitaal gevoel, ook wel bekend als de knuffelhormoon, is een van de hormonen die komt namelijk vrij bij masseren. De uitspraak ‘een aanraking zegt meer dan 1000 woorden’ is een oud gezegde. Ook massages, die al duizenden jaren worden toegepast. De positieve effecten zijn al overtuigend bewezen.

Wat kunt u verwachten bij VitaFerma Praktijk

massages voetreflexologie voetreflex

Tijdens uw eerste bezoek voor VoetReflexPlus wordt er eerst een intake gehouden. Hierbij wordt o.a. gevraagd naar uw symptomen, leefstijl, medicijngebruik. Ook wordt er een voetanalyse gedaan (niet te verwarren met tenen lezen). Na de intake volgt een ontspanningsmassage. De totale duur van deze afspraak is 90 minuten.

Alle daarop volgende behandelingen duren 45-60 . Al naar gelang de doelstelling en de eventuele klachten wordt een behandelplan opgesteld dat met u als cliënt afgestemd wordt. Uit ervaring is gebleken dat meestal 6 tot 8 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Soms kunnen 2 korte behandelingen een positiever effect hebben op de klachten in plaats van 1 normale behandeling.

Hier kunt u de Behandel-Overeenkomst downloaden (nodig voor de VoetreflexPlus behandeling). Een afspraak kunt u hier inplannen.

Behandeling:

VoetReflexPlus massage
Intake + VoetReflexPlus behandeling (90 minuten): € 95.00
VoetReflexPlus behandeling (30 minuten): € 35.00
VoetReflexPlus behandeling (60 minuten): € 65.00

Nek/schouder/rug + VoetReflexPlus massage (60 minuten): € 65.00
Nek/schouder/rug + VoetReflexPlus massage (90 minuten): € 95.00

Tenen lezen: € 35.00

Stevige massages:
Nek/schouder/rug massage (30 minuten): € 35.00
Nek/schouder/rug massage (60 minuten): € 65.00
Stevige body massage (60 minuten): € 65.00

Ontspannende (zachte) massage
Relax body massage (60 minuten): € 65.00
Zwangerschapsmassage (60 minuten): € 65.00

U kunt pinnen bij VitaFerma